Om Oss

Vår Historie

Vi fokuserer på å tilby et bredt utvalg av matopplevelser, fra hjemmelagde mekaniske retter til autentiske tamilske spesialiteter. Vår meny er mangfoldig og skreddersydd for å tilfredsstille enhver smak.

Mathus Pizza startet som en drøm om å bringe unike og smakfulle matopplevelser til lokalsamfunnet i Vestli, Stovner. Med hardt arbeid og dedikasjon har vi vokst til å bli en populær destinasjon for matelskere i området.

Vår kundebase spenner fra lokale beboere og familier til bedrifter og organisasjoner som setter pris på kvalitetsmat og god service. Vi har gleden av å ha betjent et bredt spekter av kunder og ser alltid frem til å ønske nye gjester velkommen.

Våre Verdier

Kjerneverdier som definerer oss som bedrift og veileder vårt daglige arbeid

Kvalitet

Vi streber etter å levere mat av høyeste kvalitet ved å bruke ferske råvarer og autentiske oppskrifter. Kundetilfredshet er vår høyeste prioritet.

Mangfold

Vi verdsetter og feirer mangfoldet i smaker og kulturer, og har en variert meny som reflekterer vår lidenskap for mat fra ulike regioner.

Tilgjengelighet

Vi ønsker å være tilgjengelige for alle og legger til rette for en inkluderende og innbydende spisestedsopplevelse for våre gjester i Vestli, Stovner.

Få levert nå

Bestill din favorittrett fra Mathus Pizza og nyt den gode smaken levert rett til døren din.